, ,

Koop nu kaartjes voor nieuwe productie ‘Sssjt’

Na een lange coronapauze kan Toneelgroep Ambras uit Schaesberg eindelijk weer gaan spelen. De voorbereidingen voor de nieuwe uitvoering zijn in volle gang. Eind maart/begin april wordt de komedie ’Sssjt’ vijf keer op de planken gebracht.

De laatste avondvullende voorstelling van Ambras was in januari 2020. Vlak daarna brak de coronapandemie uit en was het niet alleen onmogelijk om uitvoeringen te geven, maar ook om te repeteren. Een al geplande kleine productie moest noodgedwongen een paar keer uitgesteld worden en kon uiteindelijk pas in 2022 gespeeld worden. Afgelopen zomer kon Ambras het reguliere repetitieproces weer hervatten en dat heeft geleid tot de voorstelling ’Sssjt’, die op 18 maart in première gaat.

De regie van deze voorstelling is in handen van Raymond Clement, bepaald geen onbekende in de Limburgse toneel- en theaterwereld. Onder zijn leiding werkt Ambras aan de nieuwe voorstelling, waarin een toneelvereniging die een toneelstuk repeteert centraal staat. De repetitie loopt niet lekker en ook tijdens de uitvoering gaat er van alles mis.

Uitvoeringen
Voor de uitvoeringen van 2020 verhuisde Ambras naar het toen nieuwe Cultuurhuis in Landgraaf. Dat beviel zo goed, dat dit de nieuwe thuisbasis van de Schaesbergse toneelgroep is geworden. Ook de voorstellingen van dit jaar wordt daar gegeven. De première van ’Sssjt’ is op zaterdag 18 maart. De vervolgvoorstellingen zijn op zondag 19 maart, zaterdag 25 maart, zondag 26 maart (matinée) en zaterdag 1 april. Kaartjes zijn voor €11 per stuk verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Funcken aan de Hoofdstraat in Schaesberg of via de ticketshop

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *