,

Nieuwe speeldata komedie ‘Sssjt’ bekend

Op 25 en 26 maart en op 1 april zou Toneelgroep Ambras in het Cultuurhuis Landgraaf de komedie ‘Sssjt’ spelen. Helaas konden die uitvoeringen niet doorgaan, omdat een van onze spelers geblesseerd was.

Zoals beloofd gaan we opnieuw spelen. De data voor de nieuwe uitvoeringen van ‘Sssjt’ zijn bekend: donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023. Iedereen die online kaartjes heeft gekocht heeft hier per e-mail bericht van gehad. Mocht de mail niet goed aangekomen zijn, of heeft u kaartjes gekocht bij Kantoorboekhandel Funcken, dan leest u hier hoe het verder gaat.

We gaan ervan uit dat iedereen die al kaartjes gekocht had alsnog naar de voorstelling wil komen kijken. De kaartjes die al verkocht waren, blijven geldig.

Dit gaat als volgt:

De kaartjes van zaterdag 25 maart zijn nu geldig op zaterdag 3 juni
De kaartjes van zondagmiddag 26 maart zijn nu geldig op donderdagavond 1 juni
De kaartjes van zaterdag 1 april zijn nu geldig op vrijdag 2 juni

Let op: de matinée van 26 maart is nu een avondvoorstelling!

De uitvoeringen van ‘Sssjt’ beginnen alle drie de nieuwe avonden om 20.00 uur. De zaal is steeds open vanaf 19.00 uur. De uitvoeringen vinden plaats in het Cultuurhuis Landgraaf.

Op dinsdag 9 mei gaan alle kaartjes die nog niet verkocht waren, in de vrije verkoop.

Wat kunt u doen als u al kaartjes had gekocht?

Optie 1
Als u op de voor u bestemde avond wilt komen kijken, hoeft u niets anders te doen dan op die dag te komen en het oude ticket mee te brengen. Uw stoel is gewoon gereserveerd.

Optie 2
Bent u op de voor u bestemde avond verhinderd, maar wilt u wel graag op een van de andere twee avonden komen kijken, stuur ons dan even een bericht. Wij kunnen uw tickets omboeken naar een andere avond van uw keuze. Via de mail ontvangt u dan de nieuwe tickets. Wij kunnen echter niet uw huidig stoelnummer garanderen. Vermeld in uw bericht het bestellingnummer dat op uw huidige ticket staat.

Doe dit vóór uiterlijk 9 mei! Vanaf 9 mei gaan alle kaartjes die nog niet verkocht waren weer in de vrije verkoop en is er een kans dat u niet de stoel kunt krijgen die u graag wilt hebben.

Optie 3
Bent u alle nieuwe data verhinderd, dan krijgt u uw geld terug. Stuur ons in dat geval een bericht en vermeld daarin het bestellingnummer dat op uw ticket staat. We kunnen u dan uw geld terugstorten. Doe dit s.v.p. voor 9 mei, zodat we uw kaartje aan iemand anders kunnen verkopen.

Optie 4
Bent alle nieuwe data verhinderd en wilt u uw geld als gift aan Ambras doneren in verband met de extra kosten die we hebben gehad, dan stellen we dat natuurlijk zeer op prijs. Stuur ons ook in dat geval even een bericht, zodat we uw stoel weer kunnen vrijgeven voor de verkoop.

Extra service
Bent u niet in de gelegenheid om uw kaartjes online te ruilen of via e-mail uw geld terug te vragen, dan kunt u op twee dagen naar de Helpdesk van Toneelgroep Ambras in het Cultuurhuis komen. Breng uw kaartje(s) dan mee. Leden van Ambras zijn daar dan aanwezig en zorgen dat u ter plekke nieuwe tickets krijgt of dat u uw geld terugkrijgt.

De Ambras Helpdesk in het Cultuurhuis is open op:
– Zaterdag 29 april tussen 14.00 uur en 15.30 uur.
– Maandag 8 mei tussen 19.00 uur en 20.30 uur

Maak uw keuze
Kiest u voor Optie 1 dan hoeft u niets te doen

Kies hieronder voor optie 2, optie 3 of optie 4?

Stuur dan een email met uw keuze (optie 2, 3 of 4) naar reserveringen@toneelgroepambras.nl

Maak uw keuze liefst vóór 9 mei.

Had u nog geen kaartjes en wilt u graag komen kijken?
Vanaf 9 mei zijn nieuwe kaartjes verkrijgbaar via deze site en bij Kantoorboekhandel Funcken aan de Hoofdstraat in Schaesberg.

We hopen u allemaal op 1, 2 of 3 juni te mogen begroeten bij de nieuwe uitvoeringen van ‘Sssjt’ in het Cultuurhuis in Landgraaf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *