Vier jubilarissen gehuldigd

Toneelgroep Ambras heeft vier jubilarissen gehuldigd. Paul Palmen, John Frischen en Hans Voncken vierden dat zij maar liefst 40 jaar lid zijn van de Schaesbergse toneelgroep en Ivon van Essen staat al 25 jaar bij Ambras op de planken.

Tijdens de jaarvergadering werden de vier jubilarissen in het zonnetje gezet. Paul Palmen en John Frischen hebben zich altijd letterlijk achter de schermen ingezet. Vele jaren bouwden zij de mooiste decors voor de uitvoeringen van Ambras. In de pauzes van de voorstellingen bedienden ze de bar. Hans Voncken is al 40 jaar de juridisch adviseur van de toneelgroep en was in het verleden ook een aantal keren als acteur vóór de schermen actief.

Ivon van Essen is al een kwart eeuw een van de vertrouwde gezichten voor het publiek van Ambras. De afgelopen 25 jaar was ze in allerlei rollen te zien, van ingetogen tot super-hilarisch. Ook in de komende voorstelling speelt ze weer mee. Na twee toneelluwe coronajaren is Ambras inmiddels weer volop bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe productie die in maart 2023 in première gaat.