, ,

Ambras speelt in januari op nieuwe locatie


Als de nieuwe voorstelling van Toneelgroep Ambras op 19 januari 2019 in première gaat, gebeurt dat op een nieuwe locatie. Na vele jaren verruilt Ambras de aula van het Brandenbergcollege voor Zalencentrum De Brandpoort. Hemelsbreed maar een paar honderd meter verderop gelegen.

Het is voor het eerst in 28 jaar dat Ambras heeft moeten uitzien naar een nieuwe zaal om haar jaarlijkse toneeluitvoeringen te geven. In verband met verbouwingen in het Brandenbergcollege heeft Ambras ervoor gekozen de vertrouwde locatie te verlaten. De Brandpoort is een bekend zalencomplex in Landgraaf, met een mooie bühne en goede faciliteiten. In de grote zaal kunnen ongeveer evenveel bezoekers als in de Brandenberg, dus in die zin verandert er helemaal niets.

Wat zeker ook als vanouds zal zijn, is het toneelspel van Ambras. Op zaterdag 19 januari gaat de nieuwe productie ‘Nit kapot te kriege’ in première. Dit is een van oorsprong Vlaamse klucht, waarin een heel bijzondere kijk op het leven wordt gegeven. Het wordt zelfs een heel geestig stuk. Voor de bezoekers betekent dit vooral een avond vol lol en plezier.

De uitvoeringen zijn op 19, 25, 26 en 27 januari en op 1 en 2 februari 2019. De voorverkoop gaat begin december van start. Volg de berichten via deze site.

2 antwoorden
 1. Erika
  Erika zegt:

  Hallo met Erika
  Oudere spontane dame die ook al toneel ervaring ,heeft.
  Tenminste zo al iets ervaring op gedaan.
  Ik zou willen vragen of u nog figuranten zoekt .
  Die verdere ervaring mogen op doen.
  En met hun hart voor toneel mogen deel nemen.

  Vriendelijke gr van erika

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *