, ,

Uitvoeringen ‘Sssjt’ uitgesteld vanwege ziekte hoofdrolspeler

Tjsss!’ We hebben heel slecht nieuws! Een van de acteurs van Toneelgroep Ambras heeft afgelopen dagen een blessure opgelopen, waardoor hij niet kan lopen. Dit betekent dat de voor dit en volgend weekeinde geplande uitvoeringen van de komedie ‘Sssjt’ in het Cultuurhuis Landgraaf niet door kunnen gaan.

Het betreft de voorstellingen van zaterdag 25 en zondag 26 maart en van zaterdag 1 april. Ambras zoekt naar mogelijkheden om het toneelstuk op nieuwe data alsnog te spelen. Zo gauw hierover duidelijkheid bestaat, wordt dit gepubliceerd. De kaartjes blijven geldig.

Vervelend besluit
Toneelgroep Ambras vindt het heel vervelend dat ze dit besluit heeft moeten nemen. Na de geweldige première van afgelopen weekeinde, keken de spelers uit naar mooie vervolgvoorstellingen in de komende twee weekeinden. Overmacht maakt dit echter niet mogelijk. Het zou medisch onverantwoord zijn de voorstellingen door te laten gaan. Ambras vraagt om ieders begrip hiervoor. Zodra er duidelijkheid is over de nieuwe speeldata krijgt iedereen hier bericht over.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *