, ,

Sssjt, voorverkoop nieuwe voorstelling gestart


Sssjt! De voorverkoop van de nieuwe voorstelling van Toneelgroep Ambras is gestart. Wie iemand met Kerstmis wil verrassen met een leuk avondje toneel, kan nu online kaartjes bestellen van Sssjt. Niet dat het stil moet blijven, maar zo heet de nieuwe voorstelling: Sssjt.

Anders dan van vóór corona gewend, speelt Ambras deze keer niet in januari, maar in maart en april. De première van Sssjt is op zaterdag 18 maart in het Cultuurhuis in Landgraaf. Vervolgvoorstellingen zijn er op zondag 19 maart, zaterdag 25 maart, zondag 26 maart (matinée) en zaterdag 1 april in dezelfde zaal.

Toneelgroep Ambras heeft voor een wat latere speelperiode gekozen, omdat aan het begin van het repetitieseizoen niet duidelijk was of er in de winterperiode mogelijk weer een lockdown zou komen. Op dit moment ziet het daar niet naar uit, maar in het vroege voorjaar is die kans nog kleiner dan in januari. Een bijkomstig voordeel is dat in maart en april de theaterzaal minder verwarmd hoeft te worden, waardoor de kaartjes nu al tegen de vriendelijke prijs van €11 per stuk kunnen worden verkocht.

Sssjt
De voorstelling ‘Sssjt’ staat onder regie van de bekende theatermaker Raymond Clement. Ambras speelt met deze vrolijke komedie in op de actualiteit: een toneelgroep gaat na de coronapauze weer spelen, maar het blijkt toch niet zo makkelijk om de draad weer op te pakken. De repetitie loopt niet lekker en ook tijdens de uitvoering gaat er van alles mis.

Met deze variant van ‘toneel op het toneel’ viert Toneelgroep Ambras haar door corona uitgesteld 40-jarig jubileum. Dat vond eigenlijk plaats in september 2021, maar dat kon toen niet gevierd worden. Gelukkig was Ambras in de coronatijd niet helemaal afwezig. Afgelopen jaar werd vier keer succesvol de kleine productie ‘Herfs i Holset’ gespeeld. Nu is het weer tijd voor het werk met een grotere groep acteurs en voor een groter publiek: Sssjt!

Bestel nu tickets

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *