, ,

Voorverkoop nieuwe voorstelling gaat van start


‘Nit kapot te kriege’. Zo heet de nieuwe productie van Toneelgroep Ambras. De voorstelling gaat op 19 januari in première. Kaarten voor het nieuwe toneelstuk zijn vanaf 8 december te koop

De nieuwe uitvoering van Toneelgroep Ambras is een onvervalste klucht, die garant staat voor een avondje vol onbezorgd plezier en veel humor. Nieuw is dit jaar dat bezoekers bij aankoop van een kaartje direct een stoel kunnen uitzoeken. In het verleden werkte Ambras met vrije plaatskeuze. Nieuwe technieken maken het echter mogelijk om bij aankoop van een kaartje al een zitplaats uit te kiezen. Dit heeft als groot voordeel dat bezoekers niet meer heel vroeg aanwezig hoeven te zijn, omdat iedereen een gereserveerde plaats heeft.

Voorstellingen in Brandpoort
Een ander nieuwtje is dat Ambras dit jaar eenmalig in een andere zaal speelt. De aula van het Brandenbergcollege is verruild voor zalencentrum De Brandpoort aan de Hoogstraat 191, op de grens van Schaesberg en Nieuwenhagen. Het is de bedoeling dat Toneelgroep Ambras in de toekomst in het nieuwe Cultuurhuis (voormalige H.-Familiekerk) in Schaesberg gaat spelen, maar die zaal is voor deze productie nog niet beschikbaar.

Zes voorstellingen
De klucht ‘Nit kapot te kriege’ gaat op zaterdag 19 januari in première. Vervolguitvoeringen zijn er op 25, 26 en 27 januari en op 1 en 2 februari. De uitvoering van 27 januari begint ’s middags om 15.00 uur. Alle andere voorstellingen ’s avonds om 20.00 uur.

Kaarten bestellen

De kaarten voor de nieuwe klucht ‘Nit kapot te kriege’ van Toneelgroep Ambras kosten negen euro per stuk. Vanaf zaterdag 8 december zijn ze te koop bijde twee bekende voorverkoopadressen: Kantoorboekhandel Funcken en Bloemenhuis Habets in Schaesberg. De kaarten zijn ook online te bestellen via KAARTEN BESTELLEN

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *