Voorverkoop start: Ambras biedt ‘proemevla’ met Kerstmis

ambras-2

Proemevla met Kerstmis. Dat is weer eens iets anders dan chocoladekransjes. Toneelgroep Ambras biedt die mogelijkheid, want op zaterdag 10 december start de voorverkoop voor de nieuwe voorstelling ‘… en da is ‘r zjwatte proemevla’, die in januari zes keer op de planken wordt gebracht. Een aanrader als cadeautje voor onder de kerstboom.

Al 35 jaar presenteert de Schaesbergse toneelgroep steevast in januari een nieuwe avondvullende dialectproductie. Dit jaar gebeurt dat onder de titel ‘… en da is ‘r zjwatte proemevla’. Nonk Harie is gestorven en de familie is zeer bedroefd. Uiteraard zorgen zijn kinderen voor een passende uitvaart. Maar tijdens de koffietafel blijkt dat nonk Harie eigenlijk helemaal niet zo’n voorbeeldige vader en echtgenoot was. Trouwens, op alle leden van de familie Lardinois blijkt wel iets aan te merken. Nou ja, zolang de goede naam maar hoog gehouden wordt. Dat lukt redelijk, totdat….. Kom zelf maar kijken.

De première van ‘… en da is ‘r zjwatte proemevla’ is op zaterdag 14 januari. Vervolgvoorstellingen zijn er op vrijdag 20, zaterdag 21, zondag 22, vrijdag 27 en zaterdag 28 januari. De avondvoorstellingen beginnen steeds om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur open. De uitvoering van zondag 22 januari is een matinee. Deze begint om 15.00 uur. De zaal is dan open vanaf 14.00 uur.

Start voorverkoop
Kaartjes voor de voorstelling zijn vanaf 10 december te koop voor € 8,50. Kaarten kopen kan via de totaal vernieuwde website www.toneelgroepambras.nl. Hierdoor is online bestellen nog eenvoudiger geworden. Maar wie dat graag wil, kan natuurlijk ook nog bij onze voorverkoopadressen terecht. Dat zijn er dit jaar twee: Bloemenhuis Habets, Lichtenbergerstraat 49 en Kantoorboekhandel Funcken, Hoofdstraat 71 in Schaesberg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *