, ,

Ambras laat ‘De Sjeeter Jonge’ herleven


Sommige artiesten weten een enorme solocarrière op te bouwen. Anderen worden juist als duo onsterfelijk. Wie kent niet legendarische duo’s als Snip en Snap of Mini en Maxi? En veel recenter: Acda en Munnik of Nick en Simon. Regionaal was ooit het duo ‘De Sjeeter Jonge’ wereldberoemd in Limburg. Tientallen jaren stonden ze samen op alle Limburgse bühnes. In januari keren ze nog één keer terug op de planken, die van Toneelgroep Ambras welteverstaan. Maar liefst zes voorstellingen lang staan ze dan weer in de schijnwerpers.

De nieuwe dialectproductie van Toneelgroep Ambras is dit jaar helemaal gewijd aan dit vermaarde Schaesbergse artiestenduo, dat na vele jaren afwezigheid in de Limburgse theaters nog één keer samen voor het voetlicht treedt. Of dat een succes wordt… Kom in januari maar kijken als ‘De Sjeeter Jonge’ in première gaan. Noteer de data vast: 13, 19, 20, 21 (matinee), 26 en 27 januari 2018 in de aula van het Brandenbergcollege in Schaesberg. De kaartverkoop start begin december. Hou de berichten in deze krant in de gaten of kijk op www.toneelgroepambras.nl.

Nieuw talent gezocht
Overigens werkt Toneelgroep Ambras momenteel ook aan tweede productie. Deze bestaat uit een aantal eenakters rond eenzelfde thema.
Deze worden in het voorjaar van 2018 meerdere keren uitgevoerd en zijn ook te boeken voor speciale gelegenheden. Zelf ook interesse in toneelspelen? Toneelgroep Ambras is op zoek naar jonge acteurs. Neem eens contact op

0 Reacties/door
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *