, ,

Voorverkoop ‘De Sjeeter Jonge’ gaat van start

Jo Colleije en Ben Bringmann kruipen in januari in de huid van ‘De Sjeeter Jonge’.

‘De Sjeeter Jonge’. Zo heet de nieuwe dialectproductie van Toneelgroep Ambras uit Schaesberg. In januari wordt de komedie zes keer op de planken gebracht. De voorverkoop start op zaterdag 9 december. Vanaf die dag zijn kaarten voor de voorstellingen te koop bij twee voorverkoopadressen in Schaesberg en online.

De nieuwe voorstelling van Toneelgroep Ambras draait om twee artiesten die jarenlang samen opgetreden hebben, maar elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien. Ze krijgen de kans om nog één keer samen op de planken te staan. Hoewel ze eigenlijk niets meer met elkaar te maken willen hebben, besluiten ze het er toch maar op te wagen en dat leidt tot tal van hilarische taferelen. Dan blijkt dat ook artiesten maar mensen zijn, met hun eigenaardigheden en eigen aardigheden. Zeker als het richtige Sjeeter Jonge zijn.

Vorig jaar trok niemand minder dan André van Duin volle zalen met deze komedie van de Amerikaanse toneelschrijver Neil Simon. Toneelgroep Ambras maakte er een eigen Limburgse variant van. ‘De Sjeeter Jonge’ gaat op zaterdag 13 januari in première. Vervolgvoorstellingen zijn er op 19, 20, 21, 26 en 27 januari in de aula van het Brandenbergcollege in Landgraaf. Kaarten zijn vanaf 9 december voor € 8,50 verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Funcken aan de Hoofdstraat en Bloemisterij Habets aan de Lichtenbergerstraat in Schaesberg. Online tickets bestellen kan via kaarten bestellen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *