,

Voorverkoop nieuwe voorstelling start 7 december

Op zaterdag 7 december start de voorverkoop van kaarten voor de nieuwe voorstelling van Toneelgroep Ambras. De tickets voor ‘Vier wille opsjtieëge’ zijn vanaf die dag zowel online als bij twee voorverkoopadressen verkrijgbaar. De nieuwe dialectproductie van de Schaesbergse toneelgroep gaat op zaterdag 25 januari in première.

We gaan allemaal wel eens op vakantie. Het is dan fijn als de reis voorspoedig verloopt. Maar wat als het vliegtuig op zich laat wachten? Toneelgroep Ambras neemt in haar nieuwe voorstelling het publiek mee naar het vliegveld van Rome. Een groep Limburgse toeristen wil graag terugvliegen naar Maastricht, maar hun vlucht heeft vertraging. Wat dit met mensen kan doen, blijkt uit de voorstelling ‘Vier wille opsjtieëge’, die Toneelgroep Ambras in een regie van Andrea Peters op de planken brengt. Het interessante van deze voorstelling is dat de zes acteurs allemaal minstens tien dubbelrollen spelen. Ze hebben natuurlijk allemaal maar één wens: ‘Vier wille opsjtieëge’.

Nieuwe locatie
Nieuw is dat de uitvoeringen van Toneelgroep Ambras dit jaar voor het eerst plaatsvinden in het Cultuurhuis Landgraaf. Deze voormalige kerk aan de Veldstraat in Schaesberg is omgebouwd tot een nieuwe concert- en theaterzaal. Toneelgroep Ambras kijkt ernaar uit om de nieuwe voorstelling hier te kunnen presenteren.

Twee middagvoorstellingen
Een andere nieuwigheid is dat er dit jaar twee middagvoorstellingen zijn. De uitvoeringen van ‘Vier wille opsjtieëge’ zijn op zaterdag 25 januari (première), zondag 26 januari (matinée), vrijdag 31 januari, zaterdag 1 februari en zondag 2 februari (matinée). De kaarten zijn vanaf zaterdag 7 december voor € 9,00 verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Funcken (Hoofdstraat), Bloemenhuis Habets (Lichtenbergerstraat) en online op pagina: KAARTEN BESTELLEN

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *