Zaterdag 12 december start voorverkoop ‘Udderzoaf’

Ooit al eens iemand uierzalf cadeau gedaan? Dat kan deze Kerst, want op zaterdag 12 december start de voorverkoop van kaarten voor de nieuwe dialectproductie ‘Udderzoaf’ van Toneelgroep Ambras. De Schaesbergse acteurs en actrices brengen in januari zes keer hun nieuwe blijspel op de planken.

Harrie Mertens heeft een bedrijf in uierzalf. Loeigoed spul. Hij levert aan tal van grote bedrijven en winkelketens. Zijn twee zonen zullen later de zaak overnemen. Tenminste dat is vaders bedoeling. In de loop van de voorstelling blijkt dat zijn zonen daar heel anders over denken.

‘Udderzoaf’ gaat op zaterdag 16 januari in première. Vervolgvoorstellingen zijn er 22, 23, 24, 29 en 30 januari. De uitvoeringen worden zoals altijd gegeven in de aula van locatie Brandenberg van het Beroepscollege Parkstad Limburg aan de Graafstraat in Schaesberg.

Kaartjes voor ‘Udderzoaf’ kosten acht euro en zijn te koop bij Kantoorboekhandel Funcken, Bloemenhuis Habets en het VVV-informatiepunt bij reisbureau Van der Biesen in Winkelcentrum Op de Kamp, alle drie in Landgraaf. Bestellen per internet kan ook.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *