Jubilarissen 2015 gehuldigd

Tijdens de jaarlijkse ‘Ambrasdag’ heeft de Schaesbergse toneelgroep haar jubilarissen van dit jaar gehuldigd. Hannie Vershoor en Frits Schlösser vierden beiden dat ze 25 jaar geleden lid werden van Toneelgroep Ambras.

Hannie Verschoor werd in 1990 aangetrokken als kledingadviseuze. Later nam ze ook het kap- en grimewerk ter hand. Ook zet ze haar creativiteit al vele jaren in om decors te verfraaien. Frits Schlösser is bij Ambras al een kwart eeuw de man van de typetjes. In tal van toneelstukken kwam hij op komische wijze uit de hoek. Achter de schermen is hij ook vele jaren bestuurslid en penningmeester geweest. Ook is hij al een kwart eeuw een vaste steunpilaar van de technische commissie van Toneelgroep Ambras.

De huldiging van de jubilarissen vond plaats tijdens het jaarlijkse uitstapje dat de ‘familie Ambras’ dit jaar naar Valkenburg bracht.

Inmiddels wordt er al maanden druk gerepeteerd voor de nieuwe dialectproductie die in januari op de planken wordt gebracht. Vanaf 16 januari zal het stuk zes keer te zien zijn in de aula van het Brandenbergcollege in Landgraaf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *